OVER ONS

SCH Comfort richt zich op het verbeteren van de werkplek in de kappersbranche met als doel staand werken gezonder en minder vermoeiend te maken. Kapperspersoneel brengt vele werkuren door op een harde ondergrond. De werkplek moet mogelijkheden bieden om zowel staand als zittend te kunnen werken. Afwisselend staan en zitten wordt aanbevolen, alhoewel er kappers zijn die uitsluitend staand kunnen knippen.

De SCH Comfort matten bevorderen niet alleen de arbo-situatie in uw salon, zij beschermen ook uw gereedschap, zoals een dure schaar of tondeuse. Als deze per ongeluk vallen, maken ze op de kappersmat een zachte landing, zo wordt ook uw vloer beschermd.

In de Verenigde Staten bijvoorbeeld, liggen in de meeste kapsalons anti vermoeidheidsmatten. De ARBO-zorg ligt daar op een hoger niveau in vergelijking met andere westerse landen. In Europa is de kappersmat een vrij nieuw fenomeen, en hoort eigenlijk thuis in iedere salon! Onze matten dragen bij aan een betere werkomgeving en voorkomen zo gezondheidsklachten.

Bel vandaag nog!

VERBETER JOUW WERKPLEK

Maak een afspraak met ons en laat je informeren over de mogelijkheden. De prijzen van onze matten zullen je positief verrassen, zeker gezien de voordelen die zij bieden. Kappersmatten in je salon zijn een investering die zich dubbel en dwars terugverdient; een betere werkomgeving en daarmee een hogere productiviteit.

TOT ZIENS BIJ U IN DE SALON.